Le Troubadour

Quercy, Rocamadour
Le Troubadour Öne Çıkan Resim
Le Troubadour Dış Mekan
Le Troubadour Dış Mekan
Le Troubadour Dış Mekan
Le Troubadour Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Le Troubadour
Belveyre Quercy, Rocamadour

Rocamadour bölgesindeki Le Troubadour konaklamanızda, Causses du Quercy Regional Natural Park ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Merveilles Mağarası ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Rocamadour Şatosu ile 1,4 mi (2,3 km) ve Rocamadour Tapınağı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Le Troubadour ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x