Le Tre Caravelle Hotel

Cilento (bölge), Centola
Le Tre Caravelle Hotel Genel
Le Tre Caravelle Hotel Genel
Le Tre Caravelle Hotel Genel
Le Tre Caravelle Hotel Öne Çıkan Resim
Le Tre Caravelle Hotel Dış Mekan
Image More +87 fotoğraf
Le Tre Caravelle Hotel
Via Santa Maria 16 Cilento (bölge), Centola

Le Tre Caravelle Hotel konaklamanızda Centola merkezinde, Ficocella Plajı ve Grotta Azzurra ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Buondormire Plajı ile 1,5 km (0,9 mil) ve Porto Plajı ile 2,1 km (1,3 mil) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı Le Tre Caravelle ideal, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, lobide şömine ve resepsiyon salonu vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Centola bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo (Level -1)
Panoramic
Panoramic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo, Kule

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x