Le Tournant Hotel & Resort

Ehden
Le Tournant Hotel & Resort Genel
Le Tournant Hotel & Resort Genel
Le Tournant Hotel & Resort Genel
Le Tournant Hotel & Resort Öne Çıkan Resim
Le Tournant Hotel & Resort Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Le Tournant Hotel & Resort
Ehden (Serhel) El Koura Ehden highway , Ehden

Ehden bölgesindeki Le Tournant Hotel & Resort misafirlere dağda, Qozhaya Manastırı ve Mar Sarkis Manastırı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kadisha Valley ile 3 mi (4,8 km) ve Bnachii Gölü ile 8,4 mi (13,5 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için WADY EHDEN ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için ısıtmalı zemin olan 100 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere minibar ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 40 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Basic
Basic Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x