Le Theatre

Suresnes
Le Theatre Genel
Le Theatre Genel
Le Theatre Öne Çıkan Resim
Le Theatre Dış Mekan
Le Theatre İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
Le Theatre
48 Boulevard Maréchal Lattre de Tassigny , Suresnes

Le Theatre size Suresnes merkezinde, Paris Expo Porte de Versailles ve ParisLongchamp Hipodromu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Arc de Triomphe (8.) ile 4,5 mi (7,3 km) ve Champs-Elysees (Şanzelize) ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 5.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 32 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Superior
Superior Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak, Engellilere Uygun, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x