Le Thatluang d'oR Boutique Hotel

Vientian
Le Thatluang d'oR Boutique Hotel Genel
Le Thatluang d'oR Boutique Hotel Genel
Le Thatluang d'oR Boutique Hotel Genel
Le Thatluang d'oR Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Le Thatluang d'oR Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +100 fotoğraf
Le Thatluang d'oR Boutique Hotel
Thatluang Neua Hom 11, Saysettha , Vientian

Le Thatluang d'oR Boutique Hotel konaklamanızda Vientian bölgesinde, tarihi bölgede, Pha That Luang ve Thatluang Plaza ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Lao Uluslararası Ticaret Sergi ve Kongre Merkezi ile 2,7 km ve Patuxay ile 3,1 km mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Green Pepper misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 49 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Premier
Premier Oda
Premier
Premier Oda, Havuz Kullanımı
Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda
Dubleks
Dubleks (Suite)
Room
Premier Oda, Havuz Manzaralı
Room
Süit (Le Thatluang)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x