Le Suite del Nostromo

Salerno Körfezi, Salerno
Le Suite del Nostromo Öne Çıkan Resim
Le Suite del Nostromo Kahvaltı
Le Suite del Nostromo Kahvaltı
Le Suite del Nostromo Kahvaltı
Le Suite del Nostromo Banyo Tipleri
Image More +24 fotoğraf
Le Suite del Nostromo
Via Porto, 122 Salerno Körfezi, Salerno

Le Suite del Nostromo misafirlere Salerno (Salerno Tarihi Şehir Merkezi) bölgesinde, Sorrento Peninsula yakınında ve Villa Comunale di Salerno ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Salerno Limanı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Maiori Plajı ile 11,3 mi (18,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada DVD oynatıcı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Jakuzi
Room
Superior Süit
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x