Le Suffren Hotel

Mimosa Road, Grimaud
Le Suffren Hotel Öne Çıkan Resim
Le Suffren Hotel Dış Mekan
Le Suffren Hotel Dış Mekan
Le Suffren Hotel Kahvaltı
Le Suffren Hotel Kahvaltı
Image More +49 fotoğraf
Le Suffren Hotel
16 place du marche, 16 Mimosa Road, Grimaud

Le Suffren Hotel misafirlere Grimaud (Grimaud Limanı) bölgesinde, Saint-Tropez Körfezi ve Grimaud Limanı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel St. Tropez Limanı ile 5,3 mi (8,6 km) ve Pampelonne Plajı ile 7,7 mi (12,3 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

24 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, Kanal Manzaralı, Zemin Kat
Superior
Superior Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Junior
Junior Süit, Kanal Manzaralı
Chambre
Chambre Prestige, Balcon, Vue Port
Suite
Suite Prestige, Terrasse, Vue Port
Superior
Superior Oda, Balkon, Kanal Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x