Le Stanze Di Brando E Nico

Salento Yarımadası (bölge), Tricase
Le Stanze Di Brando E Nico Öne Çıkan Resim
Le Stanze Di Brando E Nico Dış Mekan
Le Stanze Di Brando E Nico İç Mekan
Le Stanze Di Brando E Nico Oda Düzeni
Le Stanze Di Brando E Nico Oda Düzeni
Image More +127 fotoğraf
Le Stanze Di Brando E Nico
Via Marconi 48 Salento Yarımadası (bölge), Tricase

Tricase bölgesindeki Le Stanze Di Brando E Nico konaklamanızda, Pisanelli Meydanı ve Gallone Kalesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu konak otel Spiaggia di Pescoluse (Maldive del Salento) Plajı ile 14,5 mi (23,3 km) ve Quercia Vallonea ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca konak otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu konak otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda (Vento)
Room
Dört Kişilik Oda (Sole)
Room
Üç Kişilik Oda (Mare)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Salento)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x