Le Stanley Hotel and Suites

Noumea
Le Stanley Hotel and Suites Genel
Le Stanley Hotel and Suites Öne Çıkan Resim
Le Stanley Hotel and Suites Dış Mekan
Le Stanley Hotel and Suites Dış Mekan
Le Stanley Hotel and Suites İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Le Stanley Hotel and Suites
33 Rue de la Riviera , Noumea

Nouméa bölgesindeki Le Stanley Hotel and Suites misafirlere deniz kıyısında, Stade Numa-Daly Magenta ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Tina International Golf Sahası ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Jean-Marie Tjibaou Kültür Merkezi ile 7,1 km (4,4 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 87 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Stüdyo, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x