Le Schallern - Chambres & Table d'hotes

Alsace, Stosswihr
Le Schallern - Chambres & Table d'hotes Genel
Le Schallern - Chambres & Table d'hotes Öne Çıkan Resim
Le Schallern - Chambres & Table d'hotes Dış Mekan
Le Schallern - Chambres & Table d'hotes Dış Mekan
Le Schallern - Chambres & Table d'hotes İç Mekan
Image More +15 fotoğraf
Le Schallern - Chambres & Table d'hotes
Le Schallern - Gashney Alsace, Stosswihr

Le Schallern - Chambres & Table d'hotes misafirlere Stosswihr bölgesinde, dağda, Vosges Mountains ve Le Gaschney Kayak Merkezi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu oda ve kahvaltı sunan otel La Bresse-Hohneck ile 14,4 mi (23,2 km) ve Gerardmer Kayak Merkezi ile 19,5 mi (31,3 km) mesafede.

Le Schallern - Chambres & Table d'hotes misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Istek üzerine oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca sauna sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Stosswihr bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 269 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Basic
Basic Dört Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x