Le Savanna Country Lodge And Hotel

Kisumu
Le Savanna Country Lodge And Hotel Genel
Le Savanna Country Lodge And Hotel Öne Çıkan Resim
Le Savanna Country Lodge And Hotel Oda Düzeni
Le Savanna Country Lodge And Hotel Havuz
Le Savanna Country Lodge And Hotel Oda
Image More +1 fotoğraf
Le Savanna Country Lodge And Hotel
NYERERE ROAD - ROBERT OUKO ESTATE , Kisumu

Kisumu bölgesindeki Le Savanna Country Lodge And Hotel misafirlere kırsal bölgede, Kisimu museum ve Kisumu Saat Kulesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Victoria Gölü ile 4,2 mi (6,8 km) ve Masai Craft Market ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 74 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler buzdolabı isteyebilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x