Le Saint Joseph

Northern Alps, Courchevel
Le Saint Joseph Genel
Le Saint Joseph Genel
Le Saint Joseph Genel
Le Saint Joseph Genel
Le Saint Joseph Genel
Image More +32 fotoğraf
Le Saint Joseph
Rue Park City 1850 Northern Alps, Courchevel

Le Saint Joseph misafirlere Courchevel bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Courchevel 1850 ve Verdons Teleferiği yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Courchevel 1650 ile 2,5 mi (4 km) ve Meribel Kayak Merkezi ile 16,9 mi (27,3 km) mesafede.

İtalyan mutfağı alanında uzman olan Le San Marco yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

16 odada iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, kayak dolabı ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
Oda
Oda (Privilège)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x