Le Rodbar

Lorraine, Rodange
Le Rodbar Genel
Le Rodbar Genel
Le Rodbar Öne Çıkan Resim
Le Rodbar Lobi
Le Rodbar Oda
Image More +3 fotoğraf
Le Rodbar
472 Route de Longwy Lorraine, Rodange

Petange bölgesindeki Le Rodbar konaklamanızda, Ulusal Bovling Merkezi / Tenis Salonu ve Longwy Çömlek ve Emayeleri ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Cactus Barcharage Alışveriş Merkezi ile 5,1 mi (8,2 km) ve Fond-de-Gras Sanayi ve Demir Yolu Parkı ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Le Rodbar misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x