Le Rocher des Marais

Pornic
Le Rocher des Marais Genel
Le Rocher des Marais Öne Çıkan Resim
Le Rocher des Marais Dış Mekan
Le Rocher des Marais Kahvaltı
Le Rocher des Marais Kahvaltı
Image More +9 fotoğraf
Le Rocher des Marais
13, rue des sablons , Pornic

Le Rocher des Marais misafirlere Pornic bölgesinde, plaj yakınında, Loire Vadisi ile Plage des Sablons 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Plage du Porteau ile 0,6 mi (1 km) ve Pornic Golf ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere hafta içi 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 25 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x