Le Residenze del Centro

Eastern Sardinia, Olbia
Le Residenze del Centro Öne Çıkan Resim
Le Residenze del Centro Dış Mekan
Le Residenze del Centro Dış Mekan
Le Residenze del Centro İç Mekan
Le Residenze del Centro İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Le Residenze del Centro
Via delle Terme 17 Eastern Sardinia, Olbia

Le Residenze del Centro konaklamanızda Olbia merkezinde, Olbia Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Olbia Limanı ile 3 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Pittulongu Plajı ile 8,9 km (5,5 mil) ve Bados Plajı ile 9,8 km (6,1 mil) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Standard Stüdyo
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x