Le Renaissance

Aquitaine, Mont-de-Marsan
Le Renaissance Genel
Le Renaissance Öne Çıkan Resim
Le Renaissance Dış Mekan
Le Renaissance Dış Mekan
Le Renaissance Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Le Renaissance
225 AV. DE VILLENEUVE Aquitaine, Mont-de-Marsan

Mont-de-Marsan bölgesindeki Le Renaissance konaklamanızda, Stade Guy Boniface stadı ve Parc Jean Rameau ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Despiau Wlerick Museum ile 1,1 mi (1,8 km) ve Arenas de Plumacon ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Le Renaissance yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere vantilatör ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Junior
Junior Süit
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x