Le Relais des Templiers

Beaugency
Le Relais des Templiers Öne Çıkan Resim
Le Relais des Templiers İç Mekan
Le Relais des Templiers İç Mekan
Le Relais des Templiers İç Mekan
Le Relais des Templiers İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
Le Relais des Templiers
68 Rue Du Pont , Beaugency

Le Relais des Templiers misafirlere Beaugency merkezinde, Loire Vadisi yakınında ve Beaugency Hotel de Ville ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chambord Şatosu ile 15,6 mi (25,1 km) ve Place St-Firmin ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 15 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Sigara içilmeyen bu otelde, yakın çevrede bisiklet kiralama, yakın çevrede doğa yürüyüşü/bisiklet yolları, ve yakın çevrede kanoyla gezinti var.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet ve lobide ücretsiz gazete servisi vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x