Le Relais de Tamaroque

Portel-des-Corbières
Le Relais de Tamaroque Genel
Le Relais de Tamaroque Öne Çıkan Resim
Le Relais de Tamaroque Dış Mekan
Le Relais de Tamaroque Kahvaltı
Le Relais de Tamaroque Yatak Takımları
Image More +27 fotoğraf
Le Relais de Tamaroque
112 Avenue des Corbières , Portel-des-Corbières

Portel-des-Corbières bölgesindeki Le Relais de Tamaroque misafirlere kırsal bölgede, Narbonnaise en Méditerranée Ulusal Bölge Parkı ve Chateau de Lastours ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Africaine Sigean Koruma Alanı ile 2,3 mi (3,6 km) ve Gruissan Plajı ile 24,5 mi (39,5 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide kahve servisi, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x