Le Recif Guest House

Rodrigues Adası
Le Recif Guest House Genel
Le Recif Guest House Genel
Le Recif Guest House Genel
Le Recif Guest House Genel
Le Recif Guest House Genel
Image More +17 fotoğraf
Le Recif Guest House
Rodrigues Island , Rodrigues Adası

Rodrigues Adası bölgesindeki Le Recif Guest House misafirlere Port Mathurin Pazarı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Rodrigues Turizm Ofisi ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Five Senses Garden ile 13,3 km (8,3 mil) ve Pointe Coton ile 13,6 km (8,5 mil) mesafede.

Le Recif Guest House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Plaj Manzaralı
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Okyanus Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Superior Tek Kişilik Oda, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x