Le Provence Hôtel Golfe Juan

Vallauris
Le Provence Hôtel Golfe Juan Öne Çıkan Resim
Le Provence Hôtel Golfe Juan Yerinde Yemek
Le Provence Hôtel Golfe Juan Banyo Tipleri
Le Provence Hôtel Golfe Juan Oda
Le Provence Hôtel Golfe Juan Oda
Image More +7 fotoğraf
Le Provence Hôtel Golfe Juan
17 AVENUE DE LA GARE , Vallauris

Le Provence Hôtel Golfe Juan misafirlere Vallauris merkezinde, Parc Exflora (Exflora Parkı) ve Musée Picasso La Guerre et la Paix ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Croisette Sahil Gezi Yolu ile 3,1 mi (5 km) ve Promenade des Anglais ile 13,7 mi (22 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, ATM/banka hizmetleri ve lobide kahve servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Family
Family Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x