Le Prieuré de Boulogne

Chateaux De La Loire, Tour-en-Sologne
Le Prieuré de Boulogne Genel
Le Prieuré de Boulogne Genel
Le Prieuré de Boulogne Genel
Le Prieuré de Boulogne Genel
Le Prieuré de Boulogne Öne Çıkan Resim
Image More +67 fotoğraf
Le Prieuré de Boulogne
2800, Allée de Boulogne Chateaux De La Loire, Tour-en-Sologne

Le Prieuré de Boulogne konaklamanızda Tour-en-Sologne bölgesinde, Chateau de Villesavin Kalesi ile 3,6 km (2,2 mi) ve Les Secrets de Moulinsart ile 10,2 km (6,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Maison des Vins de Cheverny ile 10,8 km ve Chateau de Cheverny ile 10,9 km mesafede.

Yemek servisi için Midoli ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Grand
Grand Oda
Family
Family Oda
Family
Family Dubleks
Junior
Junior Süit
Dubleks
Dubleks
Executive
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x