Le Pigeonnier - Gite

Poitou-charentes, La Roche-Posay
Le Pigeonnier - Gite Öne Çıkan Resim
Le Pigeonnier - Gite Dış Mekan
Le Pigeonnier - Gite Dış Mekan
Le Pigeonnier - Gite Dış Mekan
Le Pigeonnier - Gite Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Le Pigeonnier - Gite
1 rue Saint Louis Poitou-charentes, La Roche-Posay

La Roche-Posay bölgesindeki Le Pigeonnier - Gite misafirlere tarihi bölgede, Connétable Golf ve La Roche-Posay Golf ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon La Roche Posay Spa Kaynağı ile 1,4 km (0,9 mil) ve Brenne Bölge Doğa Parkı ile 6,3 km (3,9 mil) mesafede.

Otelin bölgesel mutfak alanında uzman restoranı Table d'hôte misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mikrodalga fırın ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 88-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve kütüphane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x