Le Pigeonnier

Nord-pas-de-calais, Croix
Le Pigeonnier Genel
Le Pigeonnier Öne Çıkan Resim
Le Pigeonnier İç Mekan
Le Pigeonnier İç Mekan
Le Pigeonnier İç Mekan
Image More +63 fotoğraf
Le Pigeonnier
12 Allée du Manoir Nord-pas-de-calais, Croix

Croix bölgesindeki Le Pigeonnier misafirlere tarihi bölgede, Villa Cavrois Anıtı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve EDHEC Business School ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan pansiyon Pierre Mauroy Stadı ile 5,5 mi (8,9 km) ve Zenith Arena Konser Salonu ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Le Pigeonnier, Le Pigeonnier misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Avlu Manzaralı
Kır
Kır Evi
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x