Le Petit Paris

Route 62, Cape Winelands
Le Petit Paris Genel
Le Petit Paris Dış Mekan
Le Petit Paris Dış Mekan
Le Petit Paris Kahvaltı
Le Petit Paris Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Le Petit Paris
11 Akademie Street, cnr Berg St Route 62, Cape Winelands

Franschhoek bölgesindeki Le Petit Paris konaklamanızda, Huguenot Memorial Müzesi ve Franschhoek Wine Tram ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Sénéchal-Senekal Sanat Galerisi ile 0,3 mi (0,4 km) ve Franschhoek Belediye Binası ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Restoranda Le Petit Paris misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

8 odada buzdolabı ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Luxury
Luxury Oda, 1 Yatak Odası (Luxury King)
Standard
Standard Oda, 1 Yatak Odası (Standard King Upstairs)
Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası ( Standard Queen Downstairs)
Room
Superior King Suite
Room
Superior Oda, 1 Yatak Odası (Supreme King)
Room
Superior Oda, 1 Yatak Odası (Superior King)
Room
Family Stüdyo Süit, 2 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x