Le Petit Frigouye

Provence (bölge), Saze
Le Petit Frigouye Genel
Le Petit Frigouye Genel
Le Petit Frigouye Öne Çıkan Resim
Le Petit Frigouye Dış Mekan
Le Petit Frigouye Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Le Petit Frigouye
2180 chemin du moulinas Provence (bölge), Saze

Saze bölgesindeki Le Petit Frigouye misafirlere kırsal bölgede, Parc du Cosmos Astronomi Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Piratland ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Palais des Papes ile 6 mi (9,6 km) ve Pont du Gard ile 12,1 mi (19,5 km) mesafede.

Restoranda Le Petit Frigouye misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, gözetimli çocuk bakımı ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x