Le Pearl Goa Resort & Spa

Vagator
Le Pearl Goa Resort & Spa Genel
Le Pearl Goa Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Le Pearl Goa Resort & Spa Dış Mekan
Le Pearl Goa Resort & Spa İç Mekan
Le Pearl Goa Resort & Spa İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
Le Pearl Goa Resort & Spa
1613 Grand Chivar, Village Panchayat Rd Opp Petroleum Pump, Goa , Vagator

Le Pearl Goa Resort & Spa misafirlere Vagator bölgesinde, plaj yakınında, St. Michael Kilisesi ve Miraculous Kavşağı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Anjuna Plajı ile 1,9 mi (3 km) ve Baga Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kapalı havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Oda
Oda
Room
Deluxe Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x