Le parc des 4 saisons

Limousin, Correze
Le parc des 4 saisons Genel
Le parc des 4 saisons Genel
Le parc des 4 saisons Öne Çıkan Resim
Le parc des 4 saisons Dış Mekan
Le parc des 4 saisons Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Le parc des 4 saisons
avenue de la gare 16 Limousin, Correze

Correze bölgesindeki Le parc des 4 saisons misafirlere kırsal bölgede, Plateau de Millevaches ve Millevaches Regional Natural Park in Limousin ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon La Tour Cesar ile 0,1 mi (0,1 km) ve Musee du President Jacques Chirac ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Restoranda Le parc des 4 saisons misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu Beaux Arts stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x