Le Paradis de l'Anse

Espace Sud De La Martinique, Riviere-Pilote
Le Paradis de l'Anse Genel
Le Paradis de l'Anse Öne Çıkan Resim
Le Paradis de l'Anse Dış Mekan
Le Paradis de l'Anse Dış Mekan
Le Paradis de l'Anse Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Le Paradis de l'Anse
Anse Figuier Rivière-Pilote Espace Sud De La Martinique, Riviere-Pilote

Le Paradis de l'Anse konaklamanızda Riviere-Pilote bölgesinde, plaj yakınında, Windward Adaları yakınında Anse Figuier Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan apart daire Montravail Ormanı ile 7,3 km (4,5 mi) ve Cap Chevalier ile 16,8 km (10,5 mi) mesafede.

Le Paradis de l'Anse, Le Paradis de l'Anse misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Apart dairede konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov
Bungalov
Apart
Apart Daire, Deniz Manzaralı
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x