Le Palms Tree Garden Hôtel & Spa

Flic-en-Flac
Le Palms Tree Garden Hôtel & Spa Öne Çıkan Resim
Le Palms Tree Garden Hôtel & Spa Dış Mekan
Le Palms Tree Garden Hôtel & Spa Dış Mekan
Le Palms Tree Garden Hôtel & Spa Dış Mekan
Le Palms Tree Garden Hôtel & Spa Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Le Palms Tree Garden Hôtel & Spa
Sunset Avenue Morc Anna , Flic-en-Flac

Le Palms Tree Garden Hôtel & Spa misafirlere Flic-en-Flac bölgesinde, plaj yakınında ve Flic-en-Flac Plajı ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cascavelle Alışveriş Merkezi ile 2,7 mi (4,4 km) ve Wolmar Beach ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

21 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve Diş fırçası ve diş macunu bulunur.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Flic-en-Flac bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 450 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (Premium)
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda (Standard)
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x