Le Must River Residence

Gordonia, Upington
Le Must River Residence Genel
Le Must River Residence Öne Çıkan Resim
Le Must River Residence Dış Mekan
Le Must River Residence Dış Mekan
Le Must River Residence Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Le Must River Residence
14 Budler Street Gordonia, Upington

Le Must River Residence misafirlere Upington bölgesinde, iş merkezinde, Kalahari-Oranje Müzesi ve Kalahari Mall Alışveriş Merkezi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı pansiyon Orange River Cellars Şaraphanesi ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Banyolu/Duşlu
Standard
Standard Oda
Room
Superior Oda, Banyolu/Duşlu (2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x