Le Mummarelle Napoli

Napoli
Le Mummarelle Napoli Genel
Le Mummarelle Napoli Genel
Le Mummarelle Napoli Öne Çıkan Resim
Le Mummarelle Napoli Dış Mekan
Le Mummarelle Napoli Kahvaltı
Image More +72 fotoğraf
Le Mummarelle Napoli
Via Santa Lucia, 76 , Napoli

Le Mummarelle Napoli size Napoli merkezinde, Via Partenope Sahil Yolu ve Piazza del Plebiscito ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Castel dell'Ovo ile 0,1 mi (0,2 km) ve Molo Beverello Limanı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 5 ayrı ayrı döşenmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Classic
Classic Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Comfort
Comfort Oda
Comfort
Comfort Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Comfort
Comfort Oda, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Oda, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x