Le Moulin du Château

Provence (bölge), Saint-Laurent-du-Verdon
Le Moulin du Château Genel
Le Moulin du Château Genel
Le Moulin du Château Genel
Le Moulin du Château Genel
Le Moulin du Château Genel
Image More +36 fotoğraf
Le Moulin du Château
99 Ancien Chemin d'Albiosc Provence (bölge), Saint-Laurent-du-Verdon

Saint-Laurent-du-Verdon bölgesindeki Le Moulin du Château misafirlere bölge parkında, Verdon Bölge Doğa Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Verdon ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Gorges du Verdon ile 24,6 mi (39,7 km) ve Lac de Sainte Croix ile 11,7 mi (18,8 km) mesafede.

Akşam yemeği için Le Moulin du Chateau ideal, bu restoranı Akdeniz mutfağı alanında uzmandır. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılmaktadır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x