Le Moulin de Montségur

Drôme Provençale, Montsegur-sur-Lauzon
Le Moulin de Montségur Genel
Le Moulin de Montségur Genel
Le Moulin de Montségur Öne Çıkan Resim
Le Moulin de Montségur Dış Mekan
Le Moulin de Montségur Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Le Moulin de Montségur
113, Impasse du Moulin Drôme Provençale, Montsegur-sur-Lauzon

Montsegur-sur-Lauzon bölgesindeki Le Moulin de Montségur misafirlere nehir üzerinde, Şarap Üniversitesi ve Maison de la Truffe et du Tricastin ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Chateau de Grignan Kalesi ile 10,8 km (6,7 mil) ve Val des Nymphes Manastırı ile 13,6 km (8,5 mil) mesafede.

Table d'hôtes, Le Moulin de Montségur misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Louis)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Josephine)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Emilie)
Room
Classic Oda, Özel Banyo, Bahçe Manzaralı (Marie)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Alexis)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x