Le Moulin d'Antelon

Route De La Lavande, Crillon-le-Brave
Le Moulin d'Antelon Öne Çıkan Resim
Le Moulin d'Antelon İç Mekan
Le Moulin d'Antelon Kahvaltı
Le Moulin d'Antelon Oda Düzeni
Le Moulin d'Antelon Oda Düzeni
Image More +24 fotoğraf
Le Moulin d'Antelon
792 Route de Crillon À Bedoin Route De La Lavande, Crillon-le-Brave

Crillon-le-Brave bölgesindeki Le Moulin d'Antelon misafirlere kırsal bölgede, Le Chateau la Croix des Pins ve Salettes Gölü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Mont Ventoux ile 14,6 mi (23,5 km) ve Auberge du Vin ile 4,9 mi (8 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (3)
Family
Family Süit (Le Foin en Suite)
Üç
Üç Kişilik Oda (2 Paroir)
Üç
Üç Kişilik Oda (1 La Bergerie)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Le Tilleul)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x