Le Meridien Coimbatore

Coimbatore
Le Meridien Coimbatore Genel
Le Meridien Coimbatore Genel
Le Meridien Coimbatore Genel
Le Meridien Coimbatore Genel
Le Meridien Coimbatore Genel
Image More +80 fotoğraf
Le Meridien Coimbatore
762 Avinashi Road, Neelambur Village , Coimbatore

Le Meridien Coimbatore misafirlere Coimbatore merkezinde, PSG College of Technology yakınında ve Fun Republic Mall ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Tidel Park Coimbatore IT SEZ Bilişim Teknolojileri Bölgesi ile 1,7 mi (2,8 km) ve Sri Ranganathar Temple ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Favola yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 254 klimalı odada şömine ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretli kablolu İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Coimbatore bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 250 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Club
Club Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası
Presidential
Presidential Süit, 2 Yatak Odası
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı, Köşe
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası
Room
Executive Süit, 1 Yatak Odası
Room
Club Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x