Le Meez

Carcassonne Semti, Carcassonne
Le Meez Genel
Le Meez Genel
Le Meez Genel
Le Meez Genel
Le Meez Genel
Image More +190 fotoğraf
Le Meez
290 Av. du Général Leclerc Carcassonne Semti, Carcassonne

Carcassonne bölgesindeki Le Meez konaklamanızda, Saint-Nazaire Bazilikası ve Le Musee de la Torture de Carcassone ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel School Museum ile 1,2 mi (1,9 km) ve Carcassonne Pont-Neuf Köprüsü ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Le Meez misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x