Le Matisse

Aquitaine, Pau
Le Matisse Genel
Le Matisse Genel
Le Matisse Genel
Le Matisse Öne Çıkan Resim
Le Matisse İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Le Matisse
17 Rue Mathieu Lalanne Aquitaine, Pau

Le Matisse misafirlere Pau (Centre Ville) bölgesinde, Güzel Sanatlar Müzesi yakınında ve Beaumont Parkı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Palais Beaumont ile 0,4 mi (0,7 km) ve Boulevard des Pyrenees Alışveriş Caddesi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 13 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler elektrikli araç şarj noktası gibi hizmetleri bulabilirler.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Park Manzaralı
Premium
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x