Le Mas de la Talaudière

Rhone-alpes, La Talaudiere
Le Mas de la Talaudière Genel
Le Mas de la Talaudière Öne Çıkan Resim
Le Mas de la Talaudière Dış Mekan
Le Mas de la Talaudière Dış Mekan
Le Mas de la Talaudière Dış Mekan
Image More +82 fotoğraf
Le Mas de la Talaudière
6 Rue Pierre Mendès Rhone-alpes, La Talaudiere

La Talaudiere bölgesindeki Le Mas de la Talaudière konaklamanızda, Maison du Passementier ve Museum of Modern Art ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Stade Geoffroy-Guichard ile 3,7 mi (5,9 km) ve Verts Müzesi ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Table d'Hotes "Kokot et p, Le Mas de la Talaudière misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 2 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Misafirler 15 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Double Room, 1 Queen Bed, Private Bathroom, Pool View (Chambre Money)
Room
Premium Double Room, Private Bathroom, Garden View (Chambre Safari)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x