Le Maquis Plage

Poggio-Mezzana
Le Maquis Plage Genel
Le Maquis Plage Öne Çıkan Resim
Le Maquis Plage Dış Mekan
Le Maquis Plage Dış Mekan
Le Maquis Plage Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Le Maquis Plage
Lieu Dit L'Avidanella , Poggio-Mezzana

Poggio-Mezzana bölgesindeki Le Maquis Plage misafirlere plaj yakınında, Corsica Plajları ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Mare a Mare Nord ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Parc Galea ile 2,9 mi (4,6 km) ve San Nicolao Kilisesi ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Le Maquis Plage misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

14 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x