Le Manoir de Panduonec

Treverec
Le Manoir de Panduonec Genel
Le Manoir de Panduonec Genel
Le Manoir de Panduonec Öne Çıkan Resim
Le Manoir de Panduonec Dış Mekan
Le Manoir de Panduonec Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Le Manoir de Panduonec
Panduonec , Treverec

Treverec bölgesindeki Le Manoir de Panduonec misafirlere kırsal bölgede, Le Manoir de la Noe Verte ve Kermaria Chapel ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Cote de Geolo ile 6,6 mi (10,5 km) ve Anse de Bréhec ile 7,9 mi (12,8 km) mesafede.

Table d'hotes, Le Manoir de Panduonec misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere atari salonu/oyun odası, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kütüphane, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 2 Yatak Odası (Emilienne & Alex)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Madeleine)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x