Le Manoir de la Rulette

Belgian Ardennes, Tintigny
Le Manoir de la Rulette Genel
Le Manoir de la Rulette Genel
Le Manoir de la Rulette Genel
Le Manoir de la Rulette Genel
Le Manoir de la Rulette Genel
Image More +59 fotoğraf
Le Manoir de la Rulette
118 Grand'Rue Belgian Ardennes, Tintigny

Bu tatil evi misafirlere Tintigny bölgesinde, golf sahasına yakın, Orval Manastırı ile 10,5 mi (16,8 km) mesafede ve Gaume Müzesi ile 10,9 mi (17,5 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu tatil evi Notre-Dame d'Avioth Bazilikası ile 12,1 mi (19,4 km) ve Montquintin Kalesi ile 13,3 mi (21,3 km) mesafede.

Bu konforlu tatil evinde şömine ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon ve veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu Art Deco stili tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve lobide şömine sunulmaktadır.

Tintigny bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu tatil evi misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x