Le Manoir De La Forêt

La Ville-aux-Clercs
Le Manoir De La Forêt Genel
Le Manoir De La Forêt Genel
Le Manoir De La Forêt Öne Çıkan Resim
Le Manoir De La Forêt Dış Mekan
Le Manoir De La Forêt Dış Mekan
Image More +10 fotoğraf
Le Manoir De La Forêt
Fort Le Girard rue francoise de lorraine , La Ville-aux-Clercs

La Ville-aux-Clercs bölgesindeki Le Manoir De La Forêt misafirlere kırsal bölgede, Loire Vadisi ve St. Bartholomew Kilisesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Freteval Kalesi ile 7,7 mi (12,4 km) ve Chapelle Saint Pierre La Motte ile 7,9 mi (12,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve kütüphane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x