Le Manoir de Brendel

Route 62, Cape Winelands
Le Manoir de Brendel Genel
Le Manoir de Brendel Genel
Le Manoir de Brendel Öne Çıkan Resim
Le Manoir de Brendel Dış Mekan
Le Manoir de Brendel Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
Le Manoir de Brendel
R45 Main Road Route 62, Cape Winelands

Franschhoek bölgesindeki Le Manoir de Brendel misafirlere tarihi bölgede, Franschhoek Belediye Binası ve Franschhoek Wine Tram ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı pansiyon Huguenot Anıtı ile 7,6 km ve Hottentots-Holland Doğa Koruma Alanı ile 12 km mesafede.

Restoranda Le Manoir de Brendel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları ve DVD oynatıcı vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için bitişik şaraphane, açık havuz ve yapay nehir vardır. Bu Viktorya dönemi stili pansiyonda misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Franschhoek bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit
Superior
Superior Süit
Luxury
Luxury Süit, Dağ Manzaralı, Havuz Kenarı (8)
Room
Standard Süit, Bahçe Manzaralı (Manor House 2)
Room
Luxury Süit, Dağ Manzaralı, Havuz Kenarı (7)
Room
Executive Süit, Dağ Manzaralı, Havuz Kenarı
Room
Luxury Süit (Honeymoon with Spa Bath)
Room
Luxury Süit, Dağ Manzaralı, Havuz Kenarı (9)
Room
Kır Evi (Vineyard Cottage (12))
Room
Ev (Standard Garden Manor House Suite 5 )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x