Le Logis de Brou

Rhone-alpes, Bourg-en-Bresse
Le Logis de Brou Genel
Le Logis de Brou Öne Çıkan Resim
Le Logis de Brou Dış Mekan
Le Logis de Brou Dış Mekan
Le Logis de Brou Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Le Logis de Brou
132 Boulevard de Brou Rhone-alpes, Bourg-en-Bresse

Bourg-en-Bresse bölgesindeki Le Logis de Brou konaklamanızda, Apothicairerie de Bourg-en-Bresse ve Brou Katedrali ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bourg-en-Bresse Katedrali ile 0,9 mi (1,5 km) ve Ainterexpo ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x