Le Lodge des Iles d'Or

Hyeres
Le Lodge des Iles d'Or Genel
Le Lodge des Iles d'Or Genel
Le Lodge des Iles d'Or Öne Çıkan Resim
Le Lodge des Iles d'Or Dış Mekan
Le Lodge des Iles d'Or Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Le Lodge des Iles d'Or
4205 Route de Giens , Hyeres

Le Lodge des Iles d'Or konaklamanızda Hyeres bölgesinde, plajda, Giens Yarımadası ve Hyères Plage yakınında olacaksınız. Bu otel Plage de la Bergerie ile 0,5 km (0,3 mil) ve L'Almanarre Plajı ile 2,6 km (1,6 mil) mesafede.

Restoranda Le Lodge des Iles d'Or misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
LODGE
LODGE CONFORT

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x