Le Lepadou Bas

Paroisse Saint-bernard D'olt, Saint-Chely-d'Aubrac
Le Lepadou Bas Genel
Le Lepadou Bas Genel
Le Lepadou Bas Genel
Le Lepadou Bas Genel
Le Lepadou Bas Öne Çıkan Resim
Image More +117 fotoğraf
Le Lepadou Bas
Le lepadou Bas Route d'Aubrac, D533, Paroisse Saint-bernard D'olt, Saint-Chely-d'Aubrac

Le Lepadou Bas misafirlere Saint-Chely-d'Aubrac bölgesinde, nehir kıyısında, Aubrac Natural Regional Park yakınında ve Le Puy Route ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Pilgrims Köprüsü ile 1,4 mi (2,3 km) ve Bonnefon Kulesi ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Le Lepadou Bas misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 3 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Üç Kişilik Oda, Özel Banyo, Dağ Manzaralı (Chambre Printemps )
Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo, Zemin Kat (Chambre Automne )
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda, Teras, Nehir Manzaralı (Chambre Eté )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x