Le Lac Sarovar Portico Ranchi

Doğu Hindistan, Ranchi
Le Lac Sarovar Portico Ranchi Genel
Le Lac Sarovar Portico Ranchi Genel
Le Lac Sarovar Portico Ranchi Genel
Le Lac Sarovar Portico Ranchi Genel
Le Lac Sarovar Portico Ranchi Genel
Image More +41 fotoğraf
Le Lac Sarovar Portico Ranchi
Line Tank Road, Behind Firaylal Chowk Doğu Hindistan, Ranchi

Le Lac Sarovar Portico Ranchi size Ranchi merkezinde, Tagore Hill ile 4 dakika yürüyüş ve Ranchi Lake ile 13 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nakshatra Van ile 0,9 mi (1,4 km) ve Ranchi Üniversitesi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Moods yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

54 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Premium Oda, Birden Çok Yatak, Göl Manzaralı
Room
Executive Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Presidential Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x