Le Kep Bungalows

Kep
Le Kep Bungalows Genel
Le Kep Bungalows Genel
Le Kep Bungalows Öne Çıkan Resim
Le Kep Bungalows Dış Mekan
Le Kep Bungalows İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Le Kep Bungalows
Phum Thmey, Sangkat Prey Thom , Kep

Le Kep Bungalows misafirlere Kep bölgesinde, plaj yakınında, Kep Ulusal Parkı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Yengeç Pazarı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kep Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Kep Market ile 3,3 mi (5,2 km) mesafede.

Otelin restoran, içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Bungalov
Bungalov (Twin)
Room
Bungalov (Double)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x