Le Grandeur Balikpapan

Kalimantan (borneo), Balikpapan
Le Grandeur Balikpapan Genel
Le Grandeur Balikpapan Genel
Le Grandeur Balikpapan Genel
Le Grandeur Balikpapan Genel
Le Grandeur Balikpapan Genel
Image More +54 fotoğraf
Le Grandeur Balikpapan
Jalan Jend Sudirman Kalimantan (borneo), Balikpapan

Le Grandeur Balikpapan misafirlere Balikpapan merkezinde, Plaza Balikpapan ve Ruko Bandar ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bekapai Bahçesi ile 1,8 mi (2,8 km) ve E Walk ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

The Palm Cafe yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 189 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, açık tenis kortu ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Kişilik Oda (With 1 Single Bed)
Superior
Superior Tek Kişilik Oda (With 1 Single Bed)
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda (With 1 Twin Bed)
Room
Club Oda
Room
Business Oda ( With 1 Twin Bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x