Le Grand Pavillon Chantilly

Picardy, Vineuil-Saint-Firmin
Le Grand Pavillon Chantilly Genel
Le Grand Pavillon Chantilly Genel
Le Grand Pavillon Chantilly Genel
Le Grand Pavillon Chantilly Genel
Le Grand Pavillon Chantilly Genel
Image More +67 fotoğraf
Le Grand Pavillon Chantilly
4 Route de Senlis Picardy, Vineuil-Saint-Firmin

Vineuil-Saint-Firmin bölgesindeki Le Grand Pavillon Chantilly misafirlere nehir üzerinde, Dolce Chantilly Golf Kulübü ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Chantilly Ormanı ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Chantilly Golf Kulübü ile 4 km (2,5 mi) ve Chateau de Chantilly ile 4,8 km (3 mi) mesafede.

CRAFT yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

211 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Vineuil-Saint-Firmin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 16146 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Standard
Standard Oda
Comfort
Comfort Oda
Superior
Superior Oda
Junior
Junior Süit
Süit
Süit
Superior
Superior Süit
Luxury
Luxury Süit
Royal
Royal Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x